A Balaton ízei Budapesten

Paletta
Vágólapra másolva!
Imádja a Balaton ízeit? Épp olyan helyeket keres, ahol jót lehet enni? A Paletta bisztró a napokban mutatta be vadonatúj „Balaton ízű" menüjét. Ám nemcsak az új menü, hanem a Balaton parton megnyíló új büfé és bisztró is valódi vérfrissítést jelent.
Vágólapra másolva!

A budapesti Paletta bisztró célja továbbra is a Balaton bemutatása, fókuszban tartva a balatoni termelőket és az ő termékeikből készült innovatív, jellegzetesen balatoni hangulatú ételeket. Nem véletlenül lett a mottója a Balaton Követség!

Forrás: Paletta

A konyhafőnök, a Fire-ből is ismert Molnár Dávid, és a teljes Paletta csoport executive séfje, Erdélyi András, a napokban mutatták be vadonatúj „Balaton ízű" menüjüket.

Áprilisban még kizárólag hétvégente, májustól viszont minden nap balatoni reggelikkel,

hétköznapokon délben komfortos ebédekkel, esténként, valamint hétvégente pedig egész nap igazi léleksimogató bisztrófogásokkal várják a vendégeket. Az új menün helyet kap például a balatoni Palettákban elhíresült rántott nemesbüki Korosajt is.

Ám a vendégek nemcsak Budapesten, hanem a Balatonnál is fellelhetik a bisztró fogásait:

április 27-én nyit a Paletta Strandbisztró Siófokon,

az Aranypart Camping és az Aranyparti szabadstrand metszetében, nem sokkal a vízisípálya után. A felújítási munkálatok befejeztével május közepén nyit a boglári kikötőben a Paletta, a fonyódi kutyás fürdőhelyen pedig június elején nyit a Paletták kistestvére, a Pavilon újhullámos strandbüfé is.