Kóstoljon bele az őszbe! Egy falat reformédesség egy kupica pálinka

Vágólapra másolva!
Hamarosan kezdetét veszi a hulló falevelek és a bekuckózás időszaka, ám az őszi és téli hónapokban is kijárnak a vitamindús, igazi ízek: házi gyümölcsszörpöt kortyolgatni a bolti tartósított helyett, és kézműves tésztából húsos makarónit enni – kezdjük így a borongós hónapokat!
Vágólapra másolva!

Az őszköszöntő vásáron 70 kistermelő hazai termékeiből válogathatunk; kézműves sajtok és tejtermékek, lekvárok, zöldségkrémek, gombakészítmények, mézek, reform édességek, szárított gyümölcsök, tésztafélék, fűszerek, hús- és haláruk – igazi „terülj-terülj, asztalkám" hangulatot idéz.

Igazi gyümölcsszörpök az apróságoknak és az iskolás gyerkőcöknek Forrás: pixabay.com

Mivel az iskola is elkezdődött már, a rendezvényen tippekkel, tanácsokkal és recept javaslatokkal segítik, hogy az uzsonnás doboz csakis egészséges finomságokkal teljen meg. Közben a kisebb és nagyobb diákok még valami ínyencséget is süthetnek. A szüreti hangulatról igazi gyümölcsszörpök, pálinkák, csipke- és mézborkülönlegességek gondoskodnak

A Magyar Ízek Őszi Vásárát szeptember 9-én és 10-én tartják a Várkert Bazárban. A belépés ingyenes. További információk ezen a linken érhetőek el.