Infúziós állvány, szadomazo és kígyók az étteremben

tematizált éttermek ázsiában
Depok, 2017. augusztus 29. A Nyugat-Jáva tartományban található depoki Hospitalis étterem egyik nővérnek öltözött felszolgálója mutatja a Szerves parfé (b) és a Viszkető csirkeláb fantázianevű ételeket 2017. július 27-én. Az orvosi témájú étterem belsejét kórházi ágyak, kerekesszékek díszítik, míg a személyzet tagjai orvosoknak és ápolóknak öltözve szolgálják a vendégeket. Ázsia számos, változatos kínálatot és szórakozást nyújtó étterme gyorsan felismerte, hogy a finom ételeken kívül többet is kell nyújtani a vendégeknek. A kontinensen egymással versengő és sok esetben extrém körülményeket és élményeket nyújtó vendéglátóhelyek célja, hogy életre szóló emlékeket adjanak. (MTI/EPA/Bagus Indahono)
Vágólapra másolva!
Ha eddig úgy gondolt a gasztronómiára, mint harmonikus ízű és kinézetű ételek, amikhez kellemes környezet párosul, meg fog illetődni ezeknek a képeknek a láttán. Ázsiában vicces, olykor pedig egyenesen megdöbbentő környezet, berendezés és ételek várják a vendégeket. Mármint azokat, akiknek van gyomruk hozzá.
Vágólapra másolva!
A Nyugat-Jáva tartományban található depoki Hospitalis étterem egyik nővérnek öltözött felszolgálója mutatja a Szerves parfé (b) és a Viszkető csirkeláb fantázianevű ételeket - A képre kattintva galéria nyílik! Forrás: MTI/EPA/Bagus Indahono