Sírni fogunk a hétvégén a Dunakanyarban

chili csípős
Mi a titka?
Vágólapra másolva!
Ön is puszipajtás a chilivel és kézenfogva járnak-kelnek a kapszaicinnal? Szívesen sírna együtt egy csomó emberrel, miközben chilit rágcsál és paprika szépségverseny résztvevőit figyeli? Akkor ezt a fesztivált önnek találták ki, hiszen az étlapon könnyleves és csípős fogások szerepelnek.
Vágólapra másolva!

Ismét fesztivál, ahol több könny folyik, mint bárhol az országban. A csípős paprikára vetül a reflektor fénye: a helyi konyhák gondoskodnak csípős falatjaikkal arról, hogy minden gyomor jóllakjon. Így csak az marad éhes, aki nem bírja felvenni a harcot a paprika erejével. Vagy mégsem? Az ő tányérjukra a Traffik Burger és a Zsambbq csapata ígér finom falatokat.

Lángoló ízlelőbimbókra és pikáns ételekre számíthat a Csípős Fesztiválon Forrás: Biosphoto/© Antoine Boureau /

Helyi termelők csípős termékei, csípős termelők, chilikóstolás és -evőverseny, majd főzőverseny, paprika szépségverseny, tombola és fotókiállítás várja az érdeklődőket Nagymaroson.

A gyerekek szórakozásáról a kézműves sarok, a felnőttekéről pedig a Borháló és a koncertek gondoskodnak. A Nagymarosi Csípős Fesztivált augusztus 26-án, szombaton tartják, a termelői piacról már ismerős Főtéren. A rendezvény ingyenes!