Itt egyen-igyon a Balatonnál!

Balaton gasztrokalauz éttermek 2017
Vágólapra másolva!
A Magyar Konyha stábja idén sem volt rest összegyűjteni azokat a helyeket, ahol érdemes enni-inni a Balatonnál. A 360 vendéglátóhelyet hét területre osztja a könyv, a részletes leírások után települések szerinti bontásban is szerepelnek az éttermek, borászatok, büfék, kávéházak, cukrászdák és piacok, így könnyedén megtalálhatjuk a szánknak és pénztárcánknak megfelelő helyet.
Vágólapra másolva!

A gasztrokalauz elején Top 10-es tippeket is kapunk: legjobb éttermek az északi parton, a déli parton, legjobb kikötői éttermek, legjobb strandbüfék, borászatok, cukrászdák, piacok, és a top 10 hely bicikliseknek.

Balatoni gasztrokalauz Forrás: Origo

A tavalyihoz képest 24, a legelső, 2013-as kiadáshoz képest pedig 170 vendéglátóhellyel több szerepel a kiadványban. Ez is mutatja, hogy a gasztroforradalom nemcsak a fővárosban zajlik, hanem a vidéki helyek is egyre inkább törekednek a magas minőségre – legyen szó a korzók mellett sorakozó, magasabb árkategóriás éttermekről, vagy az egyszerű strandbüfékről.

Forrás: Origo

A kiadványt júliusban a Magyar Konyha legújabb, dupla számához csomagolva kapjuk, augusztustól pedig bármelyik könyvesboltban, újságárusnál hozzájuthatunk 980 Ft-os áron.