A MAD Budapest étterme májustól MAD Kitchen Ribs&Wings néven várja keddtől vasárnapig a klasszikus amerikai konyha szerelmeseit. Fő specialitásuk a többféle ízesítésben kérhető sült csirkeszárnyak és oldalasok, melyeket extraként,
három különböző csípősségi fokozatú chiliszósszal bolondíthatunk meg.
A Sárréti Chilifarmmal együttműködve, a MAD Kitchen számára készített egyedi receptúrájú szószokkal is kísérletezhetnek a bevállalós vendégek.
Az étlapról nem hiányozhat a kukoricakrém-leves pattogatott kukoricával, a sörrel sült karamellizált baconcsíkok, az Oreo-shake és a házi chocolate chip cookie vaníliafagylalttal sem.
Május 5-én 18 órától az étterem és a chilifarm közös szervezésében hagyományteremtő
chiliscsirkeszárny-evő versenyen mérettethetik meg magukat a kapszaicinfüggők.
A verseny házigazdája a Konyhafőnökkel ismerté vált Sass Dani lesz, a lemezjátszók mögött pedig Stormasound gondoskodik a hangulatról.
Aki bírja az erőset, ne habozzon benevezni a versenyre az esemény Facebook-oldalán!