Teljes döbbenet az új borkülönlegesség

bor, csokoládé, csokoládébor
Vágólapra másolva!
Azt már tudjuk, hogyan lehet jól elkészíteni egy izgalmas bor és sajt összeállítást, hogy melyik ételhez, milyen bor dukál, de azt nem, hogyan kerül kapcsolatba a szőlőből készült nedű és a csokoládé. Vajon megfér ez a két dudás egy csárdában, pontosabban egy palackban?
Vágólapra másolva!

Új utakat nyithat meg a csokoládés bor, amelyet az angol székhelyű cég, a Rubis álmodott meg. Az italt a tempranillo szőlő és a prémium csokoládé különleges, mégis izgalmas keveréke tesz egyedivé.

Forrás: www.rubiswine.com

A nedűben nemcsak a csokoládé jegyeit lehet felfedezni, hanem a cseresznye és a piros gyümölcsök aromáit is. A gyártó szerint élvezhetjük egy vacsora után, vagy bármilyen különleges alkalomból, szobahőmérsékleten vagy enyhén hűtve.

Emellett persze még jobban ki lehet használni a desszertborban rejlő lehetőségeket: csodákat tehet például egy tál fagylalttal is. Az édesszájúak pedig kortyolhatják csokoládé vagy trüffel mellé.

Szavazzon!

Ön megkóstolná a csokoládés bort?