Egyik kézben bor, a másikban fakanál

Vágólapra másolva!
Ínyenc sonkás és délvidéki ételek, grillkolbász, esetleg egy kis ananászos gazpacho? Egy fenséges ízélményért irány a Nyári Etyeki Piknik! Idén is megrendezik a már jól ismert főzőversenyt a Rókusfalvy Birtokon, ahol most a csirkepaprikásé lesz a főszerep.
Vágólapra másolva!

Az etyeki Újhegy pincészetei és kézműves házai gondoskodnak a vendégekről, hiszen különlegesebbnél különlegesebb specialitásokkal készülnek a nagy alkalomra. Az Aubergine Pince étlapján például padlizsán és zakuszkrém, valamint grillhús-variációk szerepelnek, míg a Milán Pince – Zalán Faház házi rétessel és somlói galuskával édesíti meg a piknik élményét.

Jó borok, jó ételek, pihentető környezet az Etyeki Pikniken Forrás: Origo

A programok között szerepel sajtkészítési bemutató, etyeki és szekszárdi borok kóstolója és vására. A Gombai pince beavat a pezsgőkészítés rejtelmeibe, a Halmi pince pedig borpárlatokkal, kézműves szörpökkel, házi süteményekkel és lekvárokkal várja a kilátogatókat.

Június 10-én és 11-én 10 órától ízes gasztronómiával, zamatos borokkal és ínycsiklandó süteményekkel csábítják a vendégeket Újhegyre. Minden pince más programmal és finomsággal készül, így érdemes figyelemmel kísérni az esemény Facebook-oldalát, és lazára állítani a nadrágok öveit, már a menük böngészése közben.