Aranyat érnek a magyar pálinkák

márton és lányai pálinka
Vágólapra másolva!
Málna, kajszi, szilva, vilmos, irsai és törköly - melyiket szeretné jobban karácsonyra? Mindegyik aranyérmes és évjáratos.
Vágólapra másolva!

Új sorozatban értékesíti a Márton és Lányai pálinkaház a márka aranyérmes termékeit. A GOLD50 nem csak számos nemzetközi díjat nyert el, de a világ első évjáratozott pálinkacsládja is.

Az 50 százalékos alkoholtartalmú, a különleges megjelenésnek köszönhetően ajándéknak is kiváló új sorozat limitált példányszámban kerül néhány kiemelt kereskedelmi egységbe.

A fele alkohol, a másik fele gyümölcs Forrás: Baksa Gabor

A Márton és Lányai pálinkái gyümölcsös, könnyed, illatos, már-már parfümös karakterükről ismertek és persze a máshol nem elérhető, egészen egyedi ízekről, mint például a vackor, azaz vadkörte párlat.

Látványnak is elég jó Forrás: Márton és Lányai

Aki esetleg még ennél is szebb alkoholt szeretne vásárolni valamelyik szerettének, esetleg a főnökének az ünnepek alkalmából, annak a márka tavaly megjelent, Ajka-kristály üvegbe palackozott, Crystallum névre hallgató tételét javasoljuk.

Mi nagyon nehezen tudnánk az aranyos kollekcióból kedvencet választani, mivel a gurulós málna, a kajszibarack, a muskotályos szilva, a vilmoskörte és az Irsai Olivér mellett az Irsai törköly ízét is szeretjük. Ha muszáj lenne, talán a barackot kérnénk, mint örök klasszikust.