Ellopták a csokiját, egy autónyit kapott helyette

Vágólapra másolva!
Mindannyian ismerjük az érzést, amikor akár egy családtag, akár egy kolléga lenyúlja azt a bizonyos utolsó darab csokit, amit pont meg akartunk enni. Sajnos nem mindenki olyan szerencsés, hogy a gyártó egy egész autónyi termékkel kárpótolja.
Vágólapra másolva!

Hunter Jobbins csak 15 percre ment be a Kansas State University kollégiumába. Mire visszajött, eltűnt az autójából a Kit Kat csokija, a tolvaj csak egy kézzel írt üzenetet hagyott helyette, hogy nem bírt ellenállni.

Jobbins természetesen kiposztolta csalódottságát az internetre, és hamarosan emberek százezrei vigasztalták. Egészen konkrétan közel 500 ezer szívecskét kapott veszteségéért cserébe.

A sztorinak azonban itt még nincs vége, mert meglátták a posztot a Kit Katnél is, és azonnal lecsaptak a remek marketinglehetőségre. Az ellopott csokiért cserébe feltöltötték Kit Kattel Jobbins autóját – az egész egyetem legnagyobb örömére.

Jó kis kárpótlás Forrás: Hershey Inc.

Jobbins ugyanis természetesen megosztotta a 6500 tábla csokit társaival, és hagyta, hogy közben fotózzák is. Így kell ezt csinálni, mindenki boldog, és a márka is erősödik.