Befalt 170 csibefalatot élő adásban

Vágólapra másolva!
A kenyeret és cirkuszt jól működő, ősi mozgalma új eredményt termelt ki: a Freakeating néven alkotó művész élő adásban döntötte meg a korábbi 155 csibefalatos világcsúcsot. Még él.
Vágólapra másolva!

Nem állítanánk, hogy a versenyevés valóban a gasztronómia része, de az étkezéshez mindenképpen köze van, az biztos. Van abban valami borzongató, ahogy egy ember szabad akaratából megeszik 170 csibefalatot. De végül is értjük, neki ehhez van tehetsége.

A tehetség szót használhatnánk szarkasztikusan is, de tekinttel rá, hogy Amerikában komoly pénzdíjas versenyek léteznek a különböző ételek elfogyasztására, igenis valódi, jól hasznosítható adottságról van itt szó. És akkor még nem szóltunk a youtube videókból származó bevételről.

Forrás: @EvanLancaster85/Twitter

Nadder Reda, azaz Freakeating jövedelméről nincsenek információink egyelőre, de ha a Foodbeast úgy gondolta, hogy megéri élőben közvetíteni a világcsúcsdöntési kísérletről, akkor azért valamit tudhat a kedves fiatalember.

Az eredeti cél ugyan 200 mcnuggets elfogyasztása volt, ami végül nem sikerült, de a korábbi 155 rekordot képes volt meghaladni. Freakeating evését élőben és online is számos rajongó követte, drukkolásukkal valószínűleg sokat segítettek a rengeteg csirkefasírt bekebelezésében.

A videóról kiderült, hogy Reda nem magában, hanem szószba mártogatva gyűrte le a rengeteg húst, de azt nem tudtuk meg, hogy pontosan mlyet és hányat evett meg.