Ez a borospohár soha nem fog felborulni!

Vágólapra másolva!
A kék bor után egy újabb létszükségleti tárgy jelent meg a piacon: a pohár, ami nem tud felborulni. Cserében nem nagyon szép és sokba kerül. 
Vágólapra másolva!

A talpas borospoharak rendkívül szép látványt nyújtanak, különösen, ha valami finomat töltünk beléjük, ám kialakításuknak köszönhetően nem a legstabilabb konstrukciók. Aki fél, hogy kiborítja a jóféle bort, az most már vehet magának nem olyan szép, viszont szuperstabil poharat.

Nem kell többé aggódni a damasztabrosz vagy a szőnyeg miatt, létrehozták a keljfeljancsi poharat. A Saturn elnevezésű pohár a san francisco-i székhelyű Super Duper Studio találmánya és hasznos lehet, de minket sajnos a cumisüvegtől éppen elváló kisbabák csőrös poharai emlékeztet, akármilyen designos.

Nem rossz a tárolhatósága Forrás: superduper.com

Pedig kézzel készült üvegből gyártják és garanciát vállalnak rá, hogy nem ömlik ki belőle bor, még akkor sem, ha a földön hengergetik. Nem mintha bárki is tenne ilyet szándékosan persze.

Vörössel mutat leginkább Forrás: superduper.com

A külseje mellett a másik probléma az ára. Egy darab 46 dollárba, közel 13 ezer forintba kerül, ha a gyártótól rendeljük meg, online kereskedőknél még magasabb az ára. Chris Yamane és Matt Johnson, a cég tulajdonosai elmondták, miért ilyen drága.

Fehérrel kicsit kevésbé hatásos Forrás: superduper.com

- mesélték el a Popsugar.com oldalnak.

Szavazzon!

Kéne?