Egy vágódeszka, ami helyettesíti az egész konyhát

vágódeszka
Multifunkciós
Vágólapra másolva!
Kanadában megtervezték az eddig látott legjobb vágódeszkát, ami nem csak az, aminek látszik. A legtöbb konyhai művelet könnyen elvégezhető rajta, egyszerűen szállítható és roppant praktikus. Lehet, hogy nem kéne élnünk nélküle?
Vágólapra másolva!

Még zajlik a közösségi finanszírozós kampány, hogy elkezdhessék a gyártani a vágódeszkát, ami jóval többet tud, mint elődei. A Kickstarter honlapon az egyik legjobban várt termékek között van, a tervezői 50 ezer dollárt szerettek volna összegyűjteni, de már most 127 ezer felett járnak.

Multifunkciós Forrás: Kickstarter

A siker titka apró, de klassz ötletekben rejlik. Az egyik, hogy a deszka elég nagy munkafelületet biztosít nagyobb dolgok felvágásához, de

bőven elférnek rajta kisebb tálkák is, amelyek bemélyedésekben találhatók.

A frissen szeletelt hagymát azonnal betehetjük a tálkába, s mivel az szabadon mozgatható, abból egyenesen önthetjük a fazékba. Van még gyümölcsfacsaró is, kihúzhatós részek késeknek, reszelőnek, vagy bárminek, amit gyakran használunk főzés közben.

Letisztult forma Forrás: Kickstarter

A viszonylag nagy deszka azonban könnyen kettéválasztható, illetve még könnyebben szállítható. Kirándulásokon, pikniken is ideális lehet. A gyártók azt ígérik, hogy minden egyes darab válogatott kanadai juharfából készül, kézzel és odafigyeléssel. Rendelni majd áprilistól lehet.