Nagyon szeretne alkoholt árulni a Burger King

Burger King Beats Expectations With Rising Q2 Profits GettyImageRank3 Business FINANCE Retail HORIZONTAL USA RESTAURANT California San Rafael - California MERCHANDISING FAST FOOD Burger King 2015 BOARD Exterior LOGO ECONOMY FeedRouted_NorthAmerica
SAN RAFAEL, CA - JULY 27: A sign is posted in front of a Burger King restaurant on July 27, 2015 in San Rafael, California. Burger King parent company Restaurant Brands International reported a 7.9 percent increase in second quarter sales at Burger King restaurants in the United States and Canada with revenue of $1.04 billion. Justin Sullivan/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Igaz, csak sört és egyelőre csak az Egyesült Királyságban. Ha bejön a profilváltás, akkor várható, hogy más országokra is kiterjesztenék az újítást.
Vágólapra másolva!

Profilt bővítene a Burger King: az Egyesült Királyságban már folyamatban van az engedélyek intézése, hogy az éttermeikben alkoholt is árusíthassanak. Azonban csak sört szeretnének, és azt is mindössze délelőtt tíz és este tizenegy között. Szóvivőjük a The Mailnek elmondta: „Csak fel akarjuk venni a fonalat, a világon mindenhol árulnak sört a hamburger mellé”.

Sörben is utaznának Forrás: AFP/Justin Sullivan

A nagy rivális McDonald’s nem tervez hasonló újításokat, ugyanis azt állítják, nem érkezett a vevőik felől ilyen vagy ehhez hasonló kérés.