A termés mérete töredéke az eredetijének, de még egy fontos dolog hiányzik róla: a szúrós-szőrös barna héj, ami miatt eddig nem ehettük pucolás nélkül.
A bogyókat tehát teljes egészükben fogyaszthatjuk, akár a szőlőszemeket.
Ráadásul a külső is hasonló, igaz nem fürtökben terem.
Ez a fajta eddig leginkább Kínában, Koreában és Japánban volt jelen, most azonban az Egyesült Királyságban, herthfordshirei régióban kezdtek a termesztésébe. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy eddig senki nem nevelt ilyen gyümölcsöt a kontinensen, de állítólag arra még nem volt példa, hogy valaki kereskedelmi forgalomba hozta volna.
A gondozásuk különös figyelmet igényel, a szüretelési időszak pedig meglehetősen szűk: pontosan öt hétig tart. Ez a magyarázata a borsos árnak: 125 grammnyi gyümölcs két font (900 forint) lesz az első három hétben; az utolsó kettőben viszont 2,5 fontra emelkedik.