Mindenki csapolhat magának a Dreherfeszten

dreherfeszt
A fesztivál helyszíne a sörgyár
Vágólapra másolva!
Válogatott sörkülönlegességek és a sörgyár életébe is betekintést nyújtó programok is lesznek az augusztus 29-i Dreherfeszten. A zenei programok mellett a látogatók elsajátíthatják a tökéletes csapolás alapjait, a Zsolnay porcelánnal díszített, patinás Főzőházba való túrákon pedig betekintést nyerhetnek a sörgyár mindennapjaiba. 
Vágólapra másolva!

A Dreherfeszt keretén belül a kőbányai sörgyár egyetlen napon, augusztus 29-én megnyitja kapuit, hogy helyet biztosítson öt romkocsmának, négy zenekarnak, négy DJ-nek és több ezer fesztiválozónak. Lehetőség lesz arra, hogy mindenki elsajátíthassa a tökéletes csapolás alapjait.

A fesztivál helyszíne a sörgyár Forrás: Dreher Sörgyárak Zrt.

„Fontosnak tartjuk, hogy a Dreherfeszt ne csupán egy legyen a nyári fesztiválok sorában, hanem ezen az egyedülálló helyszínen, azaz a sörgyárban elérhető speciális élményt is nyújtson. Így például

betekintést engedünk a sörgyártás kulisszatitkaiba

a húsz percenként induló Főzőház Túrák során, hiszen a Zsolnay porcelánnal díszített, eredeti rézüstöket megőrző üzem az egyik nagy büszkeségünk. De részt lehet majd venni a felelős alkoholfogyasztást népszerűsítő játékos programokon is” – emelte ki Wilheim Gábor, a Dreher Sörgyárak prémium márkacsoport menedzsere.