Hiánypótló találmány vagy fölösleges lehúzás?

nanoheat, bögre
Vágólapra másolva!
Leforrázom, félreteszem hűlni, elfeledkezem róla – önnek is ismerős? Talán több bögre kávé és tea jut erre a sorsra, mint amennyit megiszunk. Egy új, környezetbarát találmány azonban végre megoldaná a forró italok híveinek örök problémáját.
Vágólapra másolva!

A kihűlt és lefolyóba öntött kávé hamarosan a múlté, ugyanis feltalálták a tökéletes bögrét, amely a tartalmát képes negyvenöt percen keresztül hetvenegy fokon tartani.

A Nanoheatre keresztelt találmány része még egy alsó tányér, amely kábel nélkül és USB csatlakozóval is feltölti a bögre aljában található elemet. Egy töltés után körülbelül hét alkalommal tudjuk melegen tartani a gőzölgő teát vagy kávét.

Forrás: Nanoheat

Az ötletgazda designerstúdiók, a HMI és a Green Lama egyelőre adományokat gyűjtenek a Kickstarter honlapon keresztül, hogy belefoghassanak a gyártásba. Ha a projekt ténylegesen megvalósul, minden adományozó akciós áron, húsz fontért rendelheti meg a terméket.

Forrás: Nanoheat

A közösségi finanszírozós gyűjtésből már csak három nap van hátra, és egyelőre a kívánt összeg felét sem sikerült összegyűjteni. A jövőbeli gyártók a következő videóval igyekeznek meggyőzni potenciális mecénásaikat:

Aki tehát úgy érzi, nem tudna fűtős bögre nélkül élni, adakozzon, hogy a termék még idén augusztustól elérhető legyen.