Így iszik egy férfi, aki aztán megbánja

Vágólapra másolva!
Már egymillióan látták a 27 éves Will Williams mutatványát, ahol a srác egyre lehúz egy üveg Jack Danielst. A haverok felvették, egyikük azért közben röhögve leállatozta. Az persze jellemző, hogy a YouTube-kommentelőket leginkább az köti le, hogy a Jack Daniels az akkor most bourbon, vagy whiskey, vagy mi is egészen pontosan. Williams azóta már nagyon sajnálja a történteket, amit egyébként túlélt, hiszen különben nem is sajnálhatná, bár saját kommentje szerint piszkosul másnapos lett.
Vágólapra másolva!

Visszatérve a fentiekhez, a Jack Daniels egy whiskey, ugyanis földrajzi elhelyezkedésben a négy legismertebb whiskygyártó Skócia, Kanada, Írország, az Egyesült Államok és Kanada. Az első két helyen Whiskyt, a második két helyen Whiskeyt gyártanak, ráadásul az amerikaiak a sajátjukat bourbonnek nevezik , ahogy írtuk korábbi cikkünkben.

Egy üveg Jack Daniels 7 dl, alkoholtartalma 40%, ami egy kicsit megkérdőjelezi a mutatvány hitelességét, de hazudni se szép dolog, szóval semmiképpen se kövessék példáját, ha whiskey volt az üvegben, ha tea.

A márka mottója egyébként: Élj szabadon. Igyál felelősséggel.