Kengurupörkölt és sült krokodil a Bálnában

Bizományosi felvétel NE HASZNÁLD!
Bizományosi felvétel NE HASZNÁLD!
Vágólapra másolva!
Főzőverseny, egzotikus és tradicionális magyar ételek kóstolója, színielőadások, könnyűzenei koncertek és utcabál várja az érdeklődőket csütörtöktől vasárnapig az I. Budapesti Duna Parti Piknik elnevezésű rendezvényen a Bálna Budapest egész területén.
Vágólapra másolva!

A fesztivált a magyar ételek, halfajták, valamint magyar konyha termékeinek népszerűsítése céljából szervezik, de számos egzotikus fogást is lehet majd kóstolni a négy nap folyamán - hangzott el a fesztivál hétfői sajtótájékoztatóján.

A kézműves magyar sörök és egyéb italok mellett halászléfőző-versenyt is rendeznek. De szerepel majd a standokon kenguru pörkölt és sült krokodil is, és külön figyelmet fordítanak az idén az „Év Hala” címet elnyert magyar bucónak. A program első napján mindent féláron lehet fogyasztani a torkos csütörtök jegyében, szombaton, nőnap alkalmából pedig a hölgyeknek kedveskednek több ingyenes finomsággal. Vasárnap pedgi a Poroszlói Ökocentrum segítségével az őshonos és a mai halfajokról ingyenes ismeretterjesztőt tartanak.