Tuna-dog

Interjú Litauszki Zsolttal a Pierrot séfjével, Tuna dog kimchivel
Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Elkészítési idő: nettó 30 perc, bruttó 45 perc

Alapanyagok:

  • 4 hot dog kifli
  • 2 dkg rukola
  • 10 dkg kimchi
  • 20 dkg tonhal
  • 3 szál koriander
  • 1 lime
  • 1 egész tojás
  • 20 dkg toast kenyér
  • 2 ek majonéz
  • só, bors ízlés szerint

A tonhalat és a toast kenyeret 1x1 cm-es kockákra vágjuk. Korianderrel, sóval, borssal és lime-mal ízesítjük. A tojással és majonézzel összekeverjük. Ez lesz a töltelék. A kifliket hosszában kettévágjuk, és megpirítjuk. A tonhalas keverékből virsli méretű rudakat formálunk, és minden oldalán megpirítjuk. A kiflibe helyezzük a sült tonhalvirslit és rukolával, kimchivel tálaljuk.