Vágólapra másolva!
Mindenkori, örök és legjobb pajtásunk. A hozzáférhető és elronthatatlan sült húsnak való, a taraj. Tarja. 
Vágólapra másolva!

Forrás: Táfelspicc

Aki bizonytalan, aki nem akar odafigyelni, nem szereti a száraz húst, grillezne, de az alkoholt is szereti, vegyen tarját. A sertés gerince mellett, válla felett húzodó izomköteg zsírral gazdagon átszőtt szeletei mindig mellettünk fognak állni, a legvészterhesebb órákban sem száradnak ki, és mindenhol kaphatók. Rántott húsnak nem az a hagyományos megoldás, cserébe zseniálisan szaftos és ütős. A mustáros tarja pedig fontosabb része a magyar népléleknek, mint a gulyásleves.

Elkészítési módok:

  • frissen sültnek
  • grillezni
  • rántani
  • egyben sütni
  • cigánypecsenye!

Bontása

Receptek: