Idén az el Jimador tequilák 61 különböző országból benevezett 1215 ital közül kapott dupla-arany minősítést a Reposado, amit minimum 60 napig érlelnek tölgyfahordóban. A borostyán színű, arany minősítést nyert Anejot pedig több mint 12 hónapig érlelik fehér tölgyfahordókban, amely után a vanília és karamell ízei fedezhetők fel benne.
Itthon a tequilát általában citrommal és sóval vagy naranccsal és fahéjjal fogyasztják, ez azonban hiba, csak szexi showelemnek jó, hiszen ezek a kiegészítők pont az ital teljes, élvezetes ízét nyomnák el.
Mexikói nemzetiségű szakértőnk elmondta, az el Jimador Mexikóban közepes konfekciókategóriát képvisel, a felső kategóriába tartozó húzóneveknek a Don Julio, Centenario, Herradura, Cazadores márkákat említette.
Ha mégis maszatolná a teguilát: