Kaszinótojás

kaszinótojás
Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Forrás: Táfelspicc

Elkészítési idő: nettó 30 perc, bruttó 60 perc

Alapanyagok:

  • 5 db keményre főtt, megpucolt, hosszában félbevágott tojás
  • 1/4 apróra vágott vöröshagyma
  • 1 evőkanál reszelt torma
  • 1 teáskanál mustár
  • 4 evőkanál majonéz
  • 1/2 csokor petrezselyem apróra vágva
  • bors

Az öntethez:

  • 1 dl majonéz
  • 1/2 dl forró víz
  • 1 kávéskanál zselatin

A tojásokból kifordítom a sárgájákat, elkeverem a többi hozzávalóval.

Visszatöltöm a helyére, a töltelékkel lefelé egy tányérra helyezem.

A zselatint feloldom forró vízben, egyenletesen elkeverem a majonézzel, ezzel öntöm le a tojásokat, petrezselyemlevelekkel díszítem.