Megnyílt a budai Bock

pisztrang bock biro lajos
Vágólapra másolva!
Eggyel kevesebb ok a budai oldalra fanyalgóknak. Megnyílt a budai Bock Bisztró.
Vágólapra másolva!

Az étteremben a Pesten megszokott sztárételek is szerepelnek, új fogásokkal kiegészülve. A Pesten augusztus elején mjegszűnt reggeli helyett másnapos reggeli néven a budai bisztróban lehet majd enni szombaton és vasárnap. A XII. kerületi étterem hétfőn és kedden zárva tart, Bíró Lajos, a Bock Bisztró executive chef-je szerint így lehet biztosítani, hogy egy gárda dolgozzon folyamatosan.

"A budai Bock Bisztró nem szakít azzal az alapstílussal, amit az eddigiekben megszokhattak vendégeink tőlünk. Az étlapon népszerűvé vált tételek ugyanúgy megtalálhatóak lesznek az új étteremben, de ki is egészül pár új stílusjeggyel: a századforduló utáni virágzó tizes évek fogásai, kerti grill variációk és vasárnapi családi ebédek- a hozzáillő ételekkel- is megtalálhatók lesznek az új üzletben. Akik pedig csak egy jó pohár borhoz keresnek tapas-t vagy borkorcsolyát, azok számára is tudunk alternatívát találni."

Ami pedig különösen izgalmas, szombat délben friss pisztránggrillezéssel várják a vendégeket, ahol négyfajta pisztráng közül lehet választani és a teraszon elfogyasztani.

És íme három recept a megnyitóról.: