Bor, mámor... Bénye 2012 - fesztivál a kertekben

Vágólapra másolva!
Idén negyedik alkalommal augusztus 17-19.-én Erdőbényén várják az erdőbényei borászok a látogatókat a 3 napos Bor, mámor... Bénye Fesztiválon.
Vágólapra másolva!

A Tokaj- Hegyaljai rendezvényen fiatal jazz és népzenei előadók lépnek fel, kiállítások és gyerekprogramok is lesznek. A helyi borászok kertjeiben bort kóstolhatnak és a környék neves éttermei is képviseltetik magukat. A "Bor, mámor...Bénye" a kevésbé ismert tokaji borokat szeretné megismertetni a látogatókkal. A fesztivál alatt a régió legjobb chefjei és borászai kínálják a boraikat és az ételeket.

A fesztiválon résztvevő gasztronómiai és kulturális kiállítók:

12 erdőbényei borászat: Ábrahám Pince, Bardon Borászat, Béres Szőlőbirtok, Csite, Homonna, Illés Pince, Karádi-Berger Borászat, Kerékgyártó Pince, Olze-Vin, Turján Pince, Vayi Borászat - Ungváry Krisztián, Vivamus

Az éttermek: Sárga Borház, Castrum Boldua, Ős Kaján Restaurant, Oroszlános Borvendéglő, Anyukám mondta, Magita Étterem, Gonda Sajtműhely, Bényei Fogadó, Grillbolygó, Ízbolygó, Carpe Diem Teaház

Fellépők: Váczi Eszter, Vujicsics, Bohemian Betyars, Kardos Horváth János - Kafkaz, Tóth Viktor Szaxofon Quartett, Pátkai Rozina Trio, Escargoz, Pápai Zsanett, Trio Föld, MeLounge, Bach Stage, Forgó Együttes, Húrlekvár, DJ Pax Tibi, DJ Káosz Kapitány.