Vágólapra másolva!
Ha nincs kedv maszatolni, de rántott húst kíván a szervezet, íme egy vagány megoldás Rudits Károlytól.
Vágólapra másolva!

Forrás: Táfelspicc

A kenyérből pár mm vastag, kb a hús méretével megegyező szeletet kell vágni.

Forrás: Táfelspicc

Ennél lehet tömörebb típusú kenyér is, de most ez volt kéznél.

Forrás: Táfelspicc

A klopfoló sima! felével finoman úgy fél-egy centi vastagra kell ütni a húst.

Forrás: Táfelspicc

A sózott-borsozott hús mindkét felét hirtelen át kell pirítani olajon, majd a kenyeret rárakni.

Forrás: Táfelspicc

Úgy 5-5 perc sütés után bő diónyi vajjal kell még pár percig sütni

Forrás: Táfelspicc

Ropogós, zsíros-olajos kenyér, szaftos hús.