Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Zsito

Zsito
Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Forrás: táfelspicc

Elkészítési idő: 40 perc nettó, 120 perc bruttó

Alapanyagok:

  • 500g szemes búza
  • 500g dió
  • 500g cukor
  • szerecsendió
  • mazsola
  • fahéj
  • 500g cukor
  • víz, vagy tejszín

A puhára főtt búzát kiterítem picit megszikkadni, mazsolával, dióval összedarálom, fűszerezem, és a megfelelő állag (sűrű, inkább száraz, mint krémes) eléréséig higítom tejszínnel, vagy vízzel.

Tanácsok: A búzát jól csöpögtessük le főzés után.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről