Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Kardamomos bárány

báránygerinc
Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Forrás: Táfelspicc

Elkészítési idő: nettó 10 perc, bruttó 70 perc

Alapanyagok:

  • 1/2 kg bárány pálcikás borda, vagy gerinc
  • 1 evőkanál kardamommag
  • olaj

A kardamomot száraz serpenyőben addig pirítom, amig felszáll az illata, majd egy mozsárban durvára töröm.

A bárányt beolajozom, sózom, bedörzsölöm a kardamommal.

150 fokos, előmelegített sütőben 45-60 perc alatt rozéra sül.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről