Szomorú bejelentést tett Széll Tamás

Széll, Tamás, SzéllTamás,
Széll Tamás
Fotó: NurPhoto via AFP
Vágólapra másolva!
Széll Tamás nemcsak elismert, hanem széles körben is ismert, közkedvelt egyénisége a hazai gasztronómiának. Saját, Főmenü című tévéműsora mellett állandó szereplője, sőt vezetője is volt a Lidl Főzőiskolának - írta meg a Mindmegette.hu
Vágólapra másolva!

A Lidl és Széll Tamás együttműködése tíz évvel ezelőtt kezdődött a Mindmegette.hu cikke szerint. A Lidl Főzőiskolában hétről hétre újabb receptekkel lepte meg a nézőket a sztárséf. Az alapvető konyhai praktikák mellett különleges, éttermi megoldásokat is mutatott. Az egyszerű, magyaros és házias fogások: levesek, főételek és desszertek elkészítése mellett extravagáns ételeket is megfőzött a kamerák előtt, illetve bemutatta, hogyan kell feldolgozni a különféle húsokat, előkészíteni a halakat, feldarabolni az egész csirkét.

A német diszkontlánc és Széll Tamás együttműködése most véget ért, és ezt egy érzelmes búcsúvideóban hozta a rajongók tudomására a cég.

Hálásak vagyunk azért, amit az elmúlt 10 évben Széll Tamástól tanulhattunk, és bízunk benne, hogy a Lidl konyha követői is sok hasznos tudással gazdagodtak. Útjaink most elválnak, véget ér egy korszak, melynek gyümölcse megannyi ínycsiklandó fogás, 600 recept- és 70 séftippvideó, valamint 9 szakácskönyv, melyekről mindig Tamás, és az ételek iránti szenvedélye fog eszünkbe jutni. Tamás, mindent köszönünk Neked és sok sikert kívánunk az új kihívásokhoz!

-  írják a videó leírásában.