Új köntösben a Snickers, Twix és Mars csokoládék!

Vágólapra másolva!
A világ legnépszerűbb csokoládéi falatnyi formában is debütáltak a piacon: a Snickers, Twix és Mars Bites termékek továbbra is az ikonikus ízkombinációt és a megszokott hozzávalókat tartalmazzák, a visszazárható csomagolásba rejtett kockák azonban sokkal praktikusabbak a korábbi kiszerelésnél. Tökéletes ajándék nőnapra, de a húsvéti csomagba is becsempészhetjük, hogy aztán együtt élvezzük a falatnyi finomságokat a szeretteinkkel, barátokkal vagy munkatársakkal.
Vágólapra másolva!

A csokoládé, mogyoró, karamell és nugátkrém együttesének köszönhetően a Snickers Bites (136 g) minden kockája igazi energiabomba. Akár barátokkal indulunk szurkolni a kedvenc focicsapatunknak, akár egy hétvégi kirándulást tervezünk a szabadba, jó, ha ott lapul a táskában.

Forrás: Mars

A Twix Bites (140 g) a jól ismert rudacskák helyett apró kockákba rejtve kényeztet a csokoládé, karamell és ropogós keksz hármasával. Egy zacskó harapnivaló édesség a délutáni tea vagy kávé mellé, amit egy-egy jó történet mellett a kollégákkal is megoszthatunk.

Forrás: Mars

A nugáttal és karamellel töltött Mars Bites (136g) falatoknak éppolyan nehéz ellenállni, mint a nagyobb kiszerelésű csokoládészeletnek. Legyen szó egy hétvégi partiról vagy a kedvenc esti sorozatunkról, az apró falatkák tökéletes jutalmat jelenthetnek egy hosszú nap végén.

Forrás: Mars

A Snickers, Twix és Mars Bites nagyszerű útitárs az iroda felé vezető úton vagy egy hosszabb kiránduláson, hiszen könnyen elfér az autó kesztyűtartójában, de az új kiszerelés a konyhai kreativitásnak sem szab határt.

Aki pedig nem tudna dönteni a márkák között, érdemes harapni egyet mindháromból, és együtt élvezni a klasszikus ízeket a barátokkal – így is marad bőven a zacskóban másnapra is!

Ajándéktipp

Az új kiszerelés édes meglepetés lehet egy romantikus vacsora után nőnapon, de a húsvéti csomag részeként is megállja a helyét, sőt, piros tojás helyett a locsolókat is megajándékozhatjuk a falatkákkal.