A szerelmesek ünnepnapja

Vágólapra másolva!
Közeleg a Valentin-nap, melynek bár eredete kétséges, jelenléte kultúránkban mára megkérdőjelezhetetlen. Sokan ellene emelnek szót, mondván csak marketingfogásként hurcolták be hozzánk, mi viszont úgy tartjuk, bármilyen alkalom jó arra, hogy kimutassuk érzelmeinket, rámosolyogjunk szeretteinkre. Összeállításunkban megtalál mindent, ami a Valentin-naphoz kapcsolódik, küldhet képeslapot, adunk tippeket a romantikus ajándékokhoz, vendéglői vacsorákhoz, sétákhoz, finom sütikhez, filmekhez, dalokhoz, atmoszférához.
Vágólapra másolva!
Forrás: [origo]


Megnézem >>

Forrás: [origo]

Forrás: [origo]Persze nem kötelező maradni a képeslap mellett, küldhetünk kedvesünknek vagy a meghódítani vágyottnak gáláns és tiszta ajándékként virágot, pár szem minőségi édességet, meg persze aranyos plüssállatot is. Ha mindezt ráadásul futár nyújtja át, garantált a meglepetés izgalma is. Összeállításunkban a nap tiszteletére kedvezményes ajánlatokat találhat.

Megnézem >>

Forrás: [origo]

Forrás: [origo]A Valentin-nap elengedhetetlen kelléke egy vérbeli romantikus mozi. Este vackolódjon be ön is kedvesével a kanapéra egy nagy csomag zsebkendővel fölszerelkezve, s a nagy hidegben még a kölcsönzőig sem kell megküzdenie a farkasokkal! Az [origo] Filmklub erre az alkalomra ajánl filmeket online tékánkból.

Megnézem >>

Forrás: [origo]

Forrás: [origo]A megfelelő atmoszféra megteremtéséhez elengedhetetlen a zene is, eddig egyszerű a képlet, de miből válogassunk? Valentin-napra kiváló ajándék lehet szeretteinknek egy személyesen elkészített zenei válogatás, de a vacsoránál is illik szólnia valaminek. A szeretet ünnepére praktikus hanyagolni a trashmetál-együttesek őszinte, de zajos munkáit, jobb ötlet a szerelmes dalokból álló kollekció.

Megnézem >>

Forrás: [origo]

Forrás: [origo]Az aktívabb, de szintén tökéletes Valentin-napi hétvége összetevői: romantikus mozi, meghitt kávézás, gyertyafényes vacsora vagy egy hosszú séta Budapest legszebb pontjain. Nem érdemes azt hinni, hogy önmagában ez a dátum csodákat művelhet, azt azonban nehezen tudjuk elképzelni, hogy valakinek ne okozna örömet, ha látja párján, hogy ajándékba egy gondos kis programot is összerakott.

Megnézem >>

Forrás: [origo]

Forrás: [origo]Annak, aki még ennél is aktívabb szórakozásra vágyik - tehát bulizna -, a Valentin-napi partykat ajánljuk. Ezen a napon érdemes elfelejteni a nagy társasággal érkezést, ragadd meg kedvesed kezét és menjetek inkább kettesben. Ha még egyedül vagy: ne feledd, a szerelem akár egy dübörgő hangfal mellett is rád találhat.

Megnézem >>

Forrás: [origo]

Forrás: [origo]Természetesen az [origo] Női lapozója is összeállította naptárát a Valentin-nap és hétvége kreatív és kompromisszummentesen romantikus eltöltéséhez. Ne feledje: már most romantikussá varázsolhatja a következő heteket. Valentin-kalendáriumunkból kiderül, hogy a párnára ragasztott egyszerű szerelmes üzenet is bizonyosan jól fog esni kiválasztottjának.

Megnézem >>

Forrás: [origo]

Forrás: Kaldeneker György receptjei



Megnézem >>

Forrás: [origo]

Forrás: [origo]Azoknak, akik a Valentin-napot a hódításra és nem az elmélyítésre használnák fel, ajánljuk Társkeresőnket, ahol még bőven akad idő hétfőig egy randi megbeszélésére. Egészen bizonyosak vagyunk benne, hogy ilyenkor könnyebben mond igent kiszemeltünk egy személyes találkozóra is, egyszóval érdemes bátrabban próbálkozni!

Megnézem >>

Forrás: [origo]

Forrás: [origo]A neves ékszerészcégek az idei Valentin-napra is tartogatnak a szerelmesek számára érdekes és értékes kreációkat. Az alternatívák száma idén is határtalan, a szív forma azonban még mindig abszolút favoritnak számít. Íme néhány ajándékötlet azoknak, akik kedvesüknek igazi meglepetést szeretnének szerezni.

Megnézem >>

Forrás: [origo]

Forrás: [origo]És ha mindezt végigéltük, ideje elgondolkodni azon is, hogy miért és mióta csináljuk ezt, és miért pont Valentint választottuk a szerelmesek védőszentjének. A Múlt-kor áttekinti, hogyan jutottunk el az ősi pogány termékenységi ünneptől a szívecskés lufikig.

Megnézem >>