Vágólapra másolva!
A ParaRadio szervezésében megrendezésre kerülő beszélgetős műsor vendége a magyar elektronikus zene atyja, Palotai Zsolt lesz.
Vágólapra másolva!

Második alkalommal kerül sor november 18-án az első interneten fogható rádióként is ismert ParaRadio Art-Area estek elnevezésű beszélgetős műsorára, amelynek a Szóda nevű szórakozóhely ad otthont. Az e havi vendéget pedig aligha szükséges bemutatni, hiszen az a Palotai Zsolt látogat el a műsorba, aki szinte egymagában felelős a legtöbb modern elektronikus zenei stílus hazai meghonosításáért, és akinek a neve az évek során összeforrott a Tilos Rádióval is.

Az estet az interneten is követhetik az érdeklődők, hiszen a beszélgetést webes közvetítéssel is támogatja a ParaRadio. A beszélgetést követően DJ Palotai egy kellemes chillout szettel kedveskedik az egybegyűlteknek, amely természetesen szintén hallható lesz az interneten is.

A sorozat első vendégei Antal Nimród filmrendező és Csányi Sándor filmszínész voltak, akik a november 20-án bemutatásra kerülő Kontroll című filmről, annak forgatásáról és egyéb érdekességekről beszélgettek. Az itt készült fotók, valamint maga a beszélgetés megtalálható a http://offline.pararadio.hu weboldalon.