13 Playboy-nyuszi versenyez a BMW-ért

Vágólapra másolva!
A lányok 13-an vannak. Gyönyörűek, és hamarosan egyikük egy nemkevésbé vonzó BMW-vel száguldhat a dicsőség felé, a 2003-as esztendő Playmate-jeként.
Vágólapra másolva!

Az Articsóka étteremben megrendezett Év Playmate-je 2003 versenyt, amelyről stábunk is tudósított, immár második alkalommal szervezte meg a Playboy magyar kiadása. A megmérettetés immáron túljutott a válogatáson és a zsűri (Pósa Árpád főszerkesztő, Bódi Sylvi, az aktuális Év Plamate-je, Margl Dorka fotóproducer, Nánási Pál és Bemer Miklós fotósok) által kiválasztott lányok előfotózásán is.

Idén 13 lány izgulhatja végig az októberi gáláig tartó időszakot, hiszen közülük csak 12 kerül a végső megmérettetésre. És csak egy lesz boldog tulajdonosa a BMW Compact sportautónak.

A válogatáson talán még igen, de már a fotózáson kevésbé volt érezhető a feszültség, a lányok hihetetlen jókedvvel dolgozták végig a 2 kemény napot.

Meglepő és a Playboy olvasói számára bizonyára kellemes hír, hogy a válogatáson és így a 13 kiválasztott nyuszi között is túlnyomó többségben természetes szépségeket lehetett felfedezni. Többségük pedig még alig állt a kamerák kereszttüzében. Ennek ellenére bátran pózoltak a két remek fotósnak, tudva, hogy a nézők, illetve az olvasók a most készült fotók alapján fognak rájuk szavazni. A szerencsés 12 együtt mosolyog majd ránk a szeptemberi Playboy-címlapról.

Igazi gondban a szerkesztőség és a zsűri van: a gáláig el kell dönteni, hogy ki lesz az egy lány majd, akit sajnálattal ki kell ejteniük az utolsó pillanatban. Mindenesetre biztos, hogy nem csak az első helyezettnek járó BMW Compact, vagy a másodikra váró egymillió forintnyi ékszer vonzotta a hölgyeket, hanem a rengeteg médiaszereplés is, amit a tv2, a Blikk, az [origo] és a Pesti Est biztosítanak számukra.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!