Így készül a Playboy-nyuszi

Vágólapra másolva!
A világ első számú férfimagazinjának címlapját és közepét válogatott szépségek díszítik. De vajon kik azok a lányok, akik érdemesnek találtatnak arra, hogy hónapról hónapra képeikkel elcsavarják megannyi férfiolvasó fejét. Nézze meg fotóinkat és tudja meg összeállításunkból, mi kell ahhoz, hogy valakiből csábos Playboy-modell váljon.
Vágólapra másolva!

A szigorú zsűri egy budapesti étteremben mustrálja a hölgyeket. Pósa Árpád főszerkesztő elmondása szerint az ideális jelölt egyszerre vonzó, szexis és jól fotózható. Ugyanakkor otthonosan mozog a kifutón, hiszen a fotózásokat megelőzően a tizennégy kiválasztott lány egy divatbemutatón vesz részt, ahonnan a nézők szavazatai alapján kerülhetnek majd be a Playboyba. Mindezek mellett a jelölteknek alkalmasnak kell lenniük arra is, hogy megfelelően képviseljék a magazin arculatát, szellemiségét.

Az étterem előterében visszafogott csevegés zajlik, s még nem lehet érezni, mennyire izgatott mindenki az eredményeket illetően. A stúdiónak berendezett rendezvényteremben foglal helyet a zsűri, köztük Pósa Árpád, Bódi Szilvi, a 2002-es esztendő playmate-je, valamint Nánási Pál, a nyuszis magazin egyik fotósa. Garantált tehát, hogy a legszigorúbb szakértők szemei vizslatják a jelentkezőket, biztosítva, hogy a következő esztendőben is a már megszokott magas színvonalat képviseljék a Playboy modelljei.

A rosta első lépéseként az aspiránsokat egyenként behívják a tompán bevilágított terembe. A fények azért ilyenek, hogy még jobban kiemeljék az esetleges bőrhibákat, ráncokat, s így elősegítik a tökéletes szépségek megtalálását, tudjuk meg Margl Dorka fotóproducertől. A lányokat rövid bemutatkozás után arról faggatják, milyen megfontolásból jelentkeztek a válogatásra, s közvetlen környezetük miként reagálna, ha valamelyik hónapban ők mosolyognának csábosan az újság címlapjáról.

A legtöbb jelentkező hirtelen ötlettől vezérelve küldte el fotóit a zsűrinek, azonban volt, aki barátja, sőt édesapja unszolására jelentkezett Playboy-nyuszinak. Általános vélekedés volt, hogy a közvetlen környezetben - munkahelyen, családban - nem lesz probléma a művészi aktfotók megjelenése.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről