BB Viola - a fiatalság diszkrét bája

Vágólapra másolva!
Viola nőiessége abban rejlik, hogy mindig olyannak mutatja magát, amilyen a hangulata éppen, ha szomorú, nem erőltet magára jókedvet, és ha egy korán kelés után látszik rajta, hogy összegyűrte az ágy, az is ő.
Vágólapra másolva!

Forrás: PLAYBOY

Bizonyára fel tudják idézni lelki szemeikkel, hogy milyen arcot vág Tom, a macska a híres rajzfilmben, amikor valami meglepőt lát. Az álla szó szerint a padlóra esik, szemei kigúvadnak, és a nyelve kihengeredik a padlóra. Igazi humorral teli kifigurázása ez az emberi faj kisgyermekkorból fakadó rácsodálkozásaira az élet dolgaival kapcsolatban.

A figyelmeztetés is ismerős lehet: "Ne tátsd a szádat!" Gáti Violával találkozva többször is figyelmeztetnem kellett magamat, hogy tényleg ne kezdjek Tomhoz hasonló ábrázatokat ölteni. Egy biztos, amikor az első női aktot rajzolta az ember az iskolai füzet margójára az általa vélt tökéletes nőt megalkotandó, valami ilyesmi lebegett a lelki szemei előtt. Igen, uraim, mindenkit megnyugtathatok: létezik!

Az első szembeötlő a haj, ami ez esetben rasztásított, és piszkosul illik ehhez a huncut, hamiskás mosolyú, vagány lányhoz, bár bevallása szerint csak a fotózás előtt pár nappal lett ilyen, mégis már szinte márkavédjeggyé vált viselőjénél. Ám van még valami feltűnő Violán, ha még csak felöltözve próbálja megfejteni az ember nőies kisugárzásának jegyeit. A kezei. Erre mondták volna elődeink, hogy kecses kacsó.

És, hogy milyen ő valójában? Találkozásunk első pillanatában biztosít arról, hogy elege van az újságírókból, és legyek szíves azt írni, amit mond. Az őszinteség gyönyörködtet! Bevallása szerint távol állnak tőle az álságos dolgok, így ugyanazt a nyitottságot, őszinteséget várja el mindenkitől, amit ő is képvisel. Viola nőiessége abban rejlik, hogy mindig olyannak mutatja magát, amilyen a hangulata éppen, ha szomorú, nem erőltet magára jókedvet, és ha egy korán kelés után látszik rajta, hogy összegyűrte az ágy, az is ő. Viszont az unalom meg tudja ölni, hiszen lételeme, ahogy fogalmaz, "a pörgés, a nyüzsi". Ezért jelentkezett a Big Brother válogatására is, hogy részt vehessen az oltári nagy buliban, új arcokat ismerhessen meg.

Májusi Playboy-ajánlónk további cikkei:
Rebeca mindenkit megrészegít
PM: Nicole, a test angyala
Bond-feeling - Aston Martin Vantage