Cruz és Cruise esküvőjét elhalasztják

Vágólapra másolva!
Penelope Cruz és Tom Cruise esküvőjére február 14-én, a szerelmeseknek szentelt Bálint-napon került volna sor, a menyasszony azonban elhalasztotta a ceremóniát. Az a pletyka jutott ugyanis a fülébe, hogy Cruise megcsalja őt egy másik latin szépséggel, a modell Sofia Vergarával. Márpedig amíg nem tisztázódik egyértelműen Cruise ártatlansága, Cruz nem hajlandó hozzámenni.
Vágólapra másolva!

Forrás: MTITom Cruise még Új-Zélandon forgatja a The Last Samurai című filmet, de már arra készül, hogy a forgatás végeztével feleségül vegye Penelope Cruzt. Az előzetes tervek szerint az esküvőt február 14-én, Bálint napon tartották volna, ám elképzelhető, hogy végül későbbre tolódik. Penelope Cruznak ugyanis valaki azt pletykálta, hogy a vőlegénye megcsalja őt Sofia Vergara modell-lel.

A latin szépség elvileg Craig David barátnője, ezért nem biztos, hogy a pletyka igaz. Cruz mindenesetre szeretné tisztázni, hogy van-e alapja a híresztelésnek, és addig nem is hajlandó oltár elé állni. Nővére szerint teljesen begőzölt, és egyelőre nem tud tisztán gondolkozni.