A szexipar letűnt és feltörekvő sztárjai egy helyen

Vágólapra másolva!
A hétvégén kerül megrendezésre az Aphrodite 2002 Erotikus Kiállítás és Vásár. A háromnapos rendezvényen színpadra lépnek ismert hazai és külföldi szexsztárok, és sor kerül néhány premierre. Ezen a rendezvényen mutatja be új CD-jét a kiállítás fővédnöke, Staller Ilona, alias Cicciolina.
Vágólapra másolva!

Az augusztus 15-17. közötti esemény rangját emelik a szexipar kiválóságainak fellépései. Fővédnök Staller Ilona, de tiszteletét teszi Helen Duval, Michelle Wild, Sandra Iron és Monique Couvet is.





A kiállítás részletes programjahttp://aphrodite2002.freeweb.hu/Ciccolina hivatalos honlapjahttp://www.cicciolina.com/Michelle Wild oldalahttp://www.luxx.hu/michelle.html

A Colosseum Centrum színpadain striptease-show-k, erotikus divatbemutatók, latintánc-bemutatók és a hölgyek örömére Chippendale-show-k váltják egymást a rendezvény három napja alatt. De egyéb látványosságok is várják az érdeklődőket, például részesei lehetnek modellfotózásoknak, erotikus smink- és fodrászbemutatóknak, testfestésnek is. A kiállítás ideje alatt az esti diszkóprogramok is erotikus töltetűek lesznek, különféle vetélkedők, például vizes pólós mellszépségverseny színesítik a műsort.