Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Állatkínzással vádolják Britneyt

Vágólapra másolva!
A PETA nevű állatvédő szervezet az Austin Powers harmadik részéhez készült videóklip miatt megfenyegette Britney Spearst. Az aktivisták szerint a klip felvétele közben egy zebrát és egy pávát is megkínoztak.
Vágólapra másolva!

Az állatvédők szerint a klipben pocsékul bántak egy zebrával és egy pávával. A zebrának egy lépcsőn kell újra és újra felmennie, ahonnan a forgatókönyvnek megfelelően többször is visszagurul. "A zebrák sokkal érzékenyebb, idegesebb állatok, mint mondjuk a lovak. Erre a mutatványra csak azért lehetett képes, mert megfélemlítették valamilyen módon. A páváról pedig köztudott, hogy csak dürgés idején tud olyan eszeveszett forgásba kezdeni, mint amit a filmen - nyilván erőszakos eszközökkel - produkáltattak vele" - nyilatkozta a PETA egyik szóvívője.

Az állatvédők egyébként már a tavalyi emlékezetes MTV Awards-os "kígyó-show" alkalmával is nemtetszésüket fejezték ki, ahol Britney egy boával és egy tigrissel lépett színpadra. "Britney még hallani fog rólunk, ez biztos!" - fenyegetőztek az aktivisták.

Korábban:
Britney és Justin újra együtt
Justin kibeszéli Britneyt
Justin szétdobálta a Playstationt
Milliók álma, Britney újra egyedül

Fórum:
Britney és a többiek

Gyarapítsa CD-gyűjteményét
Britney albumaival!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről