Nicole Narain, az ébentestű szépség

Vágólapra másolva!
Igazán nagy élmény volt a Nicole Narainnal eltöltött hónap. Chicagói központunk legújabb tündére kedvesebbnél kedvesebb tanácsokat osztogatott.
Vágólapra másolva!

Megtudtuk például, hogy a férfinak ananászlevet kell innia, hogy szemenje jóízű legyen. Nos, sejthetik, ezek után az iroda teljes férfiállománya ananászlével a kezében szaladgált... De Nicole az irodán kívül is mágnesként vonzotta az erősebb nem tagjait. Amikor egy éjjel elvittük őt a Rush Streetre a Colonialba, csoportba gyűltek körülötte a bárnál, azt magyarázgatva, hogy csak a tetoválásait nézegetik.

Az illinoisi Aurorából származó lány családjának első, már Amerikában született tagja. Anyja brit-guayanai - az ország nevének kiejtése bizony megizzasztotta a szerkesztőséget, Nicole pedig csak sóhajtozott, ahogy a gyengébbnél gyengébb próbálkozásokat hallgatta. "Ez kész merénylet" - mondogatta. Apja félig keletindiai, félig kínai. Mivel ilyen összetett kulturális környezetben nőtt fel, Nicole-nak még a randevúzási szokásai is rendhagyóak: "Mindig is szerettem különleges emberekkel randizni. Sőt, az egész családom ilyen. Az ünnepeinken készült fotók olyanok, mint a Benetton-reklámok."

Az iskolában kétszer is szépségkirálynővé koronázták. Tagja volt a futócsapatnak, sprintelőtudása pedig minden bizonnyal jól jött neki, amikor a szépségére féltékeny osztálytársnők elől kellett szaladnia. "Sikeres vagyok, és aki csak az utamba akar állni, az elmehet a pokolba."

További cikkek:

Háló nélkül: Dóra

Virtuális lányok

Ezerarcú elegancia: Keinath GT/C

A zöld-fehér legenda: Nyilasi Tibor