Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Szőke győzelem - Shanna nem hagyja magát

Vágólapra másolva!
Sorozatos szépségverseny-győzelmek sarkallták Shanna Moaklert arra, hogy összecsomagoljon, és nyugat felé vegye az irányt.
Vágólapra másolva!

"Első udvarhölgy lettem a Miss USA-versenyen, és jól emlékszem, milyen volt látni a tévében az első helyezett lányt, ahogy a Miss Universe-versenyt megnyerte" - meséli. "A telefonom azonnal elkezdett csengeni. Megkaptam a Miss USA-koronát, és utazhattam Los Angelesbe!" A huszonhat éves Rhode Island-i születésű lány, aki tizenöt évesen kezdett modellkedni, a Pacific Blue című tévésorozat fondorlatos rendőrnőjeként debütált színésznőként. "Olyan voltam, mint Heather Locklear a Melrose Place-ben - intrikus. Olyan dolgokat kellet eljátszanom, amiket az életben sosem tettem volna meg."

Néhány moziszerep után (például a Nászok ászában, vagy a Love Stinks-ben) Miss Februárnak arra is volt ideje, hogy korábbi vőlegényével, Oscar De La Hoyával felnevelje a húgát, Atianát. Amikor a bokszoló nyilvánosan szakított vele, Shanna hatvankét és félmilliós pert indított ellene, ami még mindig folyik. "Pokoli, kegyetlenül rossz volt látni őt a Latin Grammy Díjkiosztón egy másik nővel" - mondja. "Nem tudom, miért akart ennyire megbántani, de az biztos, hogy sikerült neki." Új barátjával, Dennis Quaiddel (aki hasonlóképpen szakított Meg Ryan-nel) a férfi zenekarának, a Sharksnak egyik Los Angeles-i fellépése után találkozott. "Az egyik ok, ami miatt Dennis és én egymásra találtunk az volt, hogy őt is megalázóan, nyilvánosan hagyták el, így megértett engem. Ő nagyon tehetséges színész, akit borzasztóan alábecsülnek." Bár Quaid már negyvenkét éves, Shanna félresöpör minden megjegyzést, ami a köztük lévő huszonegy évnyi korkülönbségre vonatkozik. "Jobb a teste, mint egy huszonöt éves srácnak és határtalanul sok energiája van."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről