Vágólapra másolva!
Kate Moss, szupermodell éveken keresztül küszködött alkoholproblémákkal. A számos elvonókúra után úgy tűnt, hogy sikerült felhagynia az ivászattal, ám szilveszter tájékán Moss ismét a pohár fenekére nézett.
Vágólapra másolva!

Kate Moss tavaly szeptemberben már harmadszor feküdt be a londoni Priory klinikára, hogy végre megszabaduljon alkoholproblémáitól. Az elvonókúra után a neves brit topmodell azt nyilatkozta, hogy ezúttal valóban sikeres volt az orvosok fáradozása. Az óévbúcsúztató napok forgatagában azonban a csinos Kate a Rolling Stones tagja, Ronnie Wood partiján tűnt fel, és szemtanúk szerint alaposan felöntött a garatra a gitáros oldalán.

Kate a bennfentesek szerint nagyon sápadt volt, és egész idő alatt fáradtnak tűnt. Amikor barátai a Harrington Clubban megkérdezték, miért iszik újra, a modell csak egyszerűen ennyit mondott: "De hát ez csak egy kis sör! ... És rock and roll, amit imádok" - majd Wood karjaiba szédült, aki épp aznap este mutatta meg barátainak legújabb szólóalbumát, a Not For Beginners című korongot.

Mellesleg a Rolling Stones híres zenésze sem maradt le Kate mögött: miután két üveg bort megivott, a felesége jobbnak látta szólni a sofőrjüknek, és közös erővel hazaszállították az erősen illuminált állapotban levő férfit.