Pig Brother - Új reality show malacokkal

Vágólapra másolva!
Öt malac készen áll arra, hogy négy hetet együtt töltsön egy luxus disznóólban, miközben az interneten 24 órán keresztül figyelhetik őket az érdeklődők.
Vágólapra másolva!

A vállalkozás szeptember elsején indul valahol Cheddar közelében. A közönség az öt malac közül telefonhívás útján minden héten kiszavazhat egyet. Az emelt díjas szolgáltatásból minden hívás után 20 penny a száj- és körömfájás járvány miatt nehéz helyzetbe került farmerek önsegítő alapjába vándorol.

A farmerek több ezer fontos bevételre számítanak, amire van is esély, hiszen eddig a világ minden tájáról több mint félmillióan iratkoztak fel a www.somersetorganics.com oldalra, ahol a programról lehet bővebb információkhoz jutni - írja a The Sun.

A szakértők szerint a malacok neveinek kiválasztása nagyban befolyásolhatja a végeredményt, hiszen a Blairre keresztelt állat a vetélkedő megkezdése előtt három héttel már a fogadóirodák favoritja. A Blair győzelmére fogadók a feltett összeg kétszeresét vihetik haza, amennyiben az ő jelöltjük fut be elsőként. A többieket, Brownt, Beckettet, Widdecombe-ot és Portillót jóval esélytelenebbnek tartják a bukmékerek.

Korábban:
Girls-Camp: virtuális tehénlesen Ausztriában