Spacey lesz az Old Vic művészeti vezetője

Vágólapra másolva!
Nagy valószínűséggel az Oscar-díjas amerikai színész, Kevin Spacey lesz a londoni Old Vic Theatre következő művészeti vezetője. Spacey korábban jelentős összeggel járult hozzá a színház renoválásra szoruló épületének felújítási költségeihez.  
Vágólapra másolva!
Forrás: Hölgyfórum
Forrás: Hölgyfórum

A sajtó értesülése szerint Kevin Spaceyt nevezik ki a londoni Old Vic Theatre új művészeti vezetőjévé. Spacey olyan meghatározó személyiségek nyomdokaiba lép ezzel, mint Jonathan Miller vagy Peter Hall. Az Oscar-díjas amerikai színész állítólag egy igen tetemes összeggel járult hozzá a 180 éves színház felújítási költségeihez, amely annyira rossz állapotban van, hogy csupán a tető megjavítása is csillagászati összegekbe kerülne.

Kevin Spacey filmográfiahttp://www.imdb.com/Name?Spacey,%20KevinMiért lehet szeretni Kevin Spaceyt?http://www.askmen.com/men/january00/11_kevin_spacey.html

Spacey kinevezését állítólag egy, a közeljövőben tartandó sajtótájékoztatón jelenti be Lord Attenborough, az Old Vic Productions elnöke. Az Amerikai szépség sztárja jelenleg pazar jótékonysági esteket szervez, hogy az így befolyt bevételeket a színház renoválására fordíthassák.

A tervek szerint Spacey a népszerű brit mozifilm, a Billy Elliot színpadi változatát mutatná be először.