Baywatch-sztárral csalta felesége az ifjú Kennedyt

Vágólapra másolva!
Carolyn Bessette, az ifjabb John Kennedy feleségének szeretője volt Michael Bergin, a Baywatch című amerikai tv-sorozat egykori sztárja - ez derül ki a színész most megjelent önéletrajzából.
Vágólapra másolva!

Az Egy másik férfi - szerelmi történet: John Kennedy jr., Carolyn Bessette és én című könyvben Bergin, aki a Calvin Klein-alsóneműk modelljeként vált ismertté, elmeséli, miként kezdett titkos kapcsolatot a szőke Carolynnal, a hölgynek nem egészen egy évvel az ifjú Kennedyvel való, tündérmesébe illő házasságkötése után.

"Olyan volt, mintha senki más nem lenne az életemben, és így is volt, és nem volt senki más az ő életében sem" - jelentette ki a színész az A&E tévécsatornának nyilatkozva. A szerelmesek 1992-ben egy New York-i bárban találkoztak, és két évig együtt maradtak. Carolyn 1996-ban hozzáment a Kennedy-dinasztia örököséhez, de hamarosan visszatért régi szerelméhez. A könyv szerint 1997-ben rendszeresen titokban találkoztak.

"John-John" és felesége két évvel később tragikus véget ért: az ifjú Kennedy által vezetett repülőgép lezuhant az amerikai partok közelében lévő Martha's Vineyard-szigetnél, és mindketten szörnyethaltak. A mitikus párról azóta több könyv is megjelent, ma is gyakran szerepelnek az amerikai magazinok pletykarovataiban viharos házasságuk történetével, amelyre rányomta a bélyegét a kábítószer és a gyanakvó féltékenység.