Az örökös orgazmus hajszolói

Vágólapra másolva!
Férfiak egymást közt irigykedve hallgatják azon hímtársaikat, akik nimfomán nőkkel történt élményeiket ecsetelik, s csodálattal tekintenek a "hősökre", akik a zabolátlan, heves, állandó kielégülésre vágyó nőket le tudták csillapítani. Egyesek szerint a nimfománia nem létezik, és csak a nagyszájú pasik fantáziájának szüleményei az ilyen problémával küzdő nők kielégítése.
Vágólapra másolva!

Ezzel a témával kapcsolatban a férfiak általános véleményét tükrözi a különböző fórumokon tett megnyilvánulásaik, hozzászólásaik. "Nagyon jó ez a nimfománia!" - írja egyikük, majd folytatja: "Próbáld már ki egyszer, nem fogod megbánni." Vannak, akik topiktársaikhoz fohászkodnak: "Könyörgök, mutassatok be nekem egy nimfomán csajt, ki vagyok éhezve...", s akadnak olyanok is, akiknek csak a szája nagy: "Tegnap hat órán keresztül szexeltem a nimfomán csajommal, és a mennyekbe repítettem."

A nimfománia tényét el nem ismerők is hangot adnak véleményüknek: "Nincs is olyan, hogy sok szex. Olyan van, hogy elég: napi egy vagy napi kettő, esetleg heti 1-2, kinek-kinek az egyéni igényei szerint. Kifejezetten szerencsés, ha egy nő sokat akar." A topikokból szerencsére az is kiderül, mi történik, ha valaki más, eltérő intenzítású szexet él át: "Számomra nagyon fura ez a téma, mert eddig a lányok mindig alulszárnyalták a kívánalmaimat. Két hónapja ismertem meg egy csinos szőke lányt, aki teljesen megzavart. Naponta minimum kétszer szeretkezünk, de akár 5-6 órát is. Én már teljesen kivagyok. Jelszava: Bármit megteszek, csak még egyszer..." Érdekelne, ha történt veletek hasonló, esetleg véleményetek." Szerencsére a megnyugtató válasz is fellelhető ugyanott: "Szerintem az általad említett "kiscsaj" - hacsak nem minden alkalommal jártál így vele - nem nimfo, esetleg enyhén túlzott szexuális étvágya van."

A nimfománia a görög nimfa (nimfa: a görög mitológiában a szép természetet megszemélyesítő, halandó, de hosszú életű és örökké fiatal istennők elnevezése) és az őrjöngés szóból ered: nemi túlérzékenység nőknél előforduló alakja, kórosan fokozott, csillapíthatatlan nemi vágy, melyben a nemi közösülés sem nyújt kellő kielégülést.

Az, hogy egy férfi mikor kerül egy nimfomán nő hálójába, sajnos előre nem kiszámítható, hiszen egy dögös, temperamentumos, domináns nő jellemzője is lehet a szeximádat. S első körben az is csábító lehet, ha a hölgy a mi ízlésünktől eltérő szexuális szokásokkal bír. Akkor kezdhet el főni a hím feje, ha a fent említett eltérést már-már túlzásba viszi a nő, s úgy hajszolja az orgazmus elérését, mintha az élete függene tőle. Ezzel a problémával küzdők falják a férfiakat, minden alkalmat megragadnak - vagy tudatosan megteremtenek -, hogy szexeljenek, mivel azonban a kielégülést soha nem érik el, telhetetlenül újabb és újabb kalandokba menekülnek. Megsokszorozzák kalandjaikat, de ez nem az elégedettség érzéséhez vezet. A nimfomán nő sokszor érez bűntudatot, bizonytalanságot, s ennek igen súlyos okai lehetnek.