Árverésen az autós peep-show

Vágólapra másolva!
Eladó a világ első és máig egyetlen autós sztriptízklubja, a "drive-thru" gyorséttermek mintájára működő országúti kukkolda. A Klimaxos Dzsentlmenek Klubjára az interneten lehet licitálni.
Vágólapra másolva!

Az Egyesült Államokban, Pittsburgh közelében lévő útmenti klub "drive-thru" rendszerrel működik, akár egy gyorsétterem autósokat kiszolgáló részlege az autópályák mentén. A klubban mindössze tíz amerikai dollárért, azaz nagyjából kétezer-ötszáz forintért a kémlelőállásba lehet hajtani, és a kocsiból kényelmesen végignézni, amint egy nő lassan teljesen levetkőzik egy üvegkalickában.

Ha az autóban ketten, vagy még többen ülnek, kétszer ennyi a tarifa - tehát sokkal jobban megéri öten menni. Persze akkor számolni kell nagy veszekedésekkel is, a legjobb ablakok melletti helyekért. Ami az időt illeti, egy perc mindenképpen jár, de ha nincs hosszú sor, egészen sokáig is elnézelődhet a kuncsaft.

Az autós sztriptízklub 2000. tavaszán kezdte meg működését Klimaxos Dzsentlmenek Klubja névvel. Annak ellenére, hogy akkoriban jókora hírverést kapott, az ötletet mégsem másolta le ezidáig senki. Ezen maga Nick Fratangelo, a klub szellemi atyja és tulajdonosa is meglepődött. A siker ellenére most megválik az egyedülálló műintézménytől: az autós sztriptíz kikiáltási ára 299 ezer dollár.