Playmate-lányok partija

Vágólapra másolva!
A tizenkét Playmate-jelölt lányt a nagy megmérettetés előtt még megleptük valamivel. Valami olyannal, amivel csak a Playboy tud előrukkolni.
Vágólapra másolva!

Néhány nappal a 2004-es Év Playmate-je választás döntője előtt buliba hívtuk a versenyzőket: fürdőruhás, pezsgős, kaviáros partira. Budapest egyik újonnan épülő villájába szólt a meghívás.

A lányok nem könnyen találtak a helyszínre, ám hamarosan megértették, mire a nagy titkolózás. Csodálatos világba csöppentek, szempillantás alatt Hugh Hefner nevezetes Grottójában és azt folytonosan átható fülledt erotika világában érezhették magukat. A magyar főváros ugyanis a világ azon kevés helyeinek egyike, ahol a hefneri szerelembarlang felépült.

Itt minden az erotikáról, a vágyról és az érzékiségről szól: vörös falak, hatalmas, baldachinos ágy, szauna, jakuzzi és titkos légyottokra tervezett apró helyiségek. A hely mindenkit magával ragad.

Forrás: Playboy

Budapest első és egyetlen Grottóját a tizenkét bombázó felavatta. Hajnalig tartott a parti, ahol a kameránk is jelen volt - ám ez a tény lányainkat nem zavarta. A hangulat itt tényleg varázslatos, és ígérjük, lesz folytatás, az álombarlang kapui még megnyílnak majd önök előtt!