Görög Zita csak bugyiig vetkőzik

Vágólapra másolva!
A nyuszis magazin szeptemberi számának címlapján Görög Zita lesz látható - tudtuk meg az újság főszerkesztőjétől. A hír már önmagában is figyelemfelkeltő, ki ne lenne kíváncsi a nemzetközi körökben is elismert magyar topmodell bájaira, pláne ebben az újságban? 
Vágólapra másolva!

Igen ám, de ezúttal némi csalódást kell okoznunk a kíváncsi olvasóknak-nézegetőknek. Zita ugyanis nem volt hajlandó teljes aktot vállalni még a Playboy kérésére sem. Az újság hazai történetében először tehát csak félakt jelenik majd meg a címlaplányról, de az újdonsült főszerkesztő szerint a dolog még így is megéri.

Görög Zita, aki újabban mint műsorvezető, sőt színésznő is igyekszik szépsége mellett tehetségéről is tanúbizonyságot adni, már régóta tárgyal erről a megjelenésről. Az eddigi főszerkesztők azonban nem jutottak tovább a bugyikérdésnél, és mivel Zita sem volt hajlandó tágítani, a tervek mind ez idáig csak tervek maradtak. A legfőbb érvei között egyébként szerepelt az is, hogy tekintettel szeretne lenni hétéves kisöccsére és a szüleire is, akik valószínűleg nem örülnének, ha viszontlátnák őt "tipikus Playboy-pózban mosolyogva" valamelyik újságosnál.

Radnai Péter úgy döntött, figyelembe veszi Zita kéréseit, és fehérneműben is szeretné magazinja oldalain viszontlátni. Mindketten profi félaktokat szeretnének, a modell pedig még a fotósát, sőt a sminkeseit is saját maga választhatta ki. Elmondásuk alapján esztétikus, sőt művészi képsorozat készül, olyan, amire évek múlva is büszke lehet a művésznő.

Művésznő, hiszen újabban alig marad ideje a modellkedésre a rengeteg elfoglaltságot jelentő reklám- és nagyjátékfilm-szerepek és a televíziós műsorvezetés mellett. Zita hamarosan a Pesti Harlem munkacímű vígjátékban debütál, ahol Gubás Gabi, Beleznay Endre és Majka mellett lesz látható, aztán pedig azonnal elkezdi forgatni Az illúzió csapdájában című thrillert.

A Playboy főszerkesztője azt is elmondta, hogy a sztárok mellett (mert van még néhány kiszemeltje) szeretne ezentúl többségében inkább ismeretlen, de nagyon szép nőket szerepeltetni az újságban. A legfontosabb újításnak talán az számít, hogy az amerikai laptól kapott képek mellett Radnai túlnyomórészt magyar lányokat szeretne - bugyi nélkül - a Playboyban látni. Az újság évi rendszeres Playmate-választása októberben lesz, a válogatások ráadásul már el is kezdődtek, és ahogy azt képeink is bizonyítják: lesz miből választani.