Szerző avatar

Grimm Balázs

Szakmai bemutatkozás
Vágólapra másolva!
Szerző avatar

Grimm Balázs

Szakmai bemutatkozás
Vágólapra másolva!
Kereső kifejezés törlése
Dátum tartomány
Cikk típusa
Rovat

Két kilométer kolbász a raklapon

A szerbiai Turia a disznóhús Mekkája: kolbászok, sonkák, füstölt karaj, sajtok, túrók, borok.

Lyon 2017. 01. 25.

Bocuse d'Or: Széll Tamás negyedik lett!

Kövesse velünk a séfverseny utolsó pillanatait!

Lyon 2017. 01. 25.

Gyere, magyar, igyál pezsgőt!

Körülnéztünk, hogy a Bocuse d'Or séfverseny mellett mit lehet még csinálni. Sokat, túl sok mindent!

Bocuse d'Or: jöhet a gin-tonic!

Minden szem a magyar csapatra szegeződik, ma Széll Tamás is főz.

TV Paprika 2017. 01. 18.

Tévés szakácsnak lenni nem is akkora buli

Főzős műsort nézni jó, de készíteni nagyon kemény munka.

teszt 2016. 12. 28.

Fillérekből autózni BKV helyett - Daihatsu Cuore használtteszt

Érdemes kocsit venni a bontó kapujából? Egy 140 ezer forintos japán mini adja meg a választ, egy év tapasztalataival.

kenyér 2016. 12. 26.

Az ipari kenyér is lehet finom

Liszt, víz, kovász, só, a többi meg művészet.

halál 2016. 12. 13.

Meghalunk vagy sem? Mit tudnak a lejárt halkonzervek?

Egy tíz évnél öregebb sprotni néha a megvilágosodást hozhatja el.

Budapest 2016. 12. 09.

Tea fél áron? Hurrá, anyus, spórolunk!

Megpróbáltunk enni egy jót a Street Food Éjszakáján.

Kárpátalja 2016. 12. 05.

Beregszász lehetne az nekünk, ami Budapest az angoloknak

Ezért is érdemes lehet Magyarországról Kárpátaljára utazni.