Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Linkajánló

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

www.bet.hu
A Budapesti Értéktőzsde hivatalos honlapja, ahol többek között a legfrissebb tőzsdei árfolyamok, elemzések, szabályzatok találhatóak meg. (magyar)

www.bce.hu
A Budapesti Árutőzsde hivatalos honlapja, ahol a legfrissebb tőzsdei árfolyamok, elemzések, szabályzatok tekinthetők meg. (magyar)

www.fese.org
Federation of European Securities Exchanges: Az európai értéktőzsdék szövetségének hivatalos honlapja, melyen sok hasznos módszertan, tanulmány és statisztikai elemzés olvasható. (angol)

www.eurexchange.com
Az Eurex piac hivatalos honlapja. Az Eurex piac a világ vezető piaca, melyen elsősorban euróban denominált futures és opciós termékek találhatók. A honlapon lehetőség van egy platformon keresztül konkrét real-time adatok letöltésére (fizetős). Ezen kívül a témával foglalkozó elemzések és tanulmányok találhatóak itt. (angol)

www.cbot.com
Az 1848-ban alapított Chicago Board of Trade szervezet hivatalos honlapja. A piacon elsősorban derivatívok kereskedelme folyik a legkülönfélébb iparági termékekkel. Az adatletöltésen és árazási applikáción kívül sok hasznos információ található az amerikai derivatív piacok iránt érdeklődők számára. (angol)

www.nymex.com
A New York Mercantile árutőzsde hivatalos weblapja, melyen a valós idejű adatokon kívül a legfontosabb hírek, befektetői információk, termékleírások találhatók meg. (angol)

www.euronext.com
Páneurópai tőzsdei információs rendszer, ahol sok adatot, leírást találhatunk Európa legjelentősebb tőzsdéiről. (angol)

www.akk.hu
Államadósság Kezelő Központ (ÁKK): Alapvető tevékenysége, hogy az éves költségvetési törvény alapján gondoskodik az állami költségvetés fizetőképességének fenntartásáról; a központi költségvetést terhelő adósság és hiány finanszírozásáról; az államadósság, valamint az állam átmenetileg szabad pénzeszközeinek kezeléséről és az azzal való gazdálkodásról; valamint nyilvántartja a központi költségvetést terhelő államadósságot. (magyar)

www.eco.hu
A "leglátogatottabb" on-line pénzügyi újságok egyike, ahol adatletöltés és folyamatosan frissülő hírek mellett számos pénzügyi cikk, elemzés olvasható. (magyar)

www.tozsdeforum.hu
Az on-line pénzügyi újságok egyike, ahol adatletöltés és folyamatosan frissülő hírek mellett számos pénzügyi cikk, elemzés olvasható. Emellett a fórum rovatban megírhatjuk véleményünket, és kikérhetjük másokét is a pénzügyek kapcsán.

www.penzportal.hu
Cikkeket, híreket és egyéb információkat olvashatunk ezen a hazai pénzügyi portálon a legfontosabb nemzetközi és hazai pénzügyi eseményekről. Tájékozódásunkat gazdag pénzügyi szótár is segíti. (magyar)

www.mnb.hu
A Magyar Nemzeti Bank hivatalos honlapja. A legfrissebb híreken, eseményeken kívül rengeteg hasznos tanulmány tölthető le a monetáris politika módszere és a monetáris folyamatok iránt érdeklődők számára. (magyar)

www.bankarkepzo.hu
www.itcb.hu
A Nemzetközi Bankárképző Központ Rt. hivatalos weblapja. 1988 novemberében Kelet-Európa első bankárképző intézményét 28 magyar bank és a Francia Bankárképző Központ (CFPB) hívta életre azzal a céllal, hogy egy fedél alá hozza a szakértelmet, a tapasztalatot, a pénzügyi ismereteket és az anyagi eszközöket. Honlapjukon az érdeklődő tanfolyamok, kurzusok és konferenciák színes halmazából válogathat. (magyar)

www.portfolio.hu
Az egyik legolvasottabb pénzügyi on-line újság. Historikus adatok letöltésén kívül hasznos elemzések, folyamatosan frissülő hírek, real-time adatok, tanulmányok találhatók a honlapon. (magyar)

www.chartcenter.hu
Az egyik legjelentősebb technikai elemzéssel foglalkozó honlap. Naponta frissülő elemzéseket és a módszertanok színes tárházát találjuk meg rajta. (magyar)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről